ONZE WERKWIJZE

1: Contact en inventarisatie

Zodra u contact opneemt met Roeffen Repaint, starten we met een grondige inventarisatie van uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het herstellen van lakschade aan uw auto, het overspuiten van een trailer, of het compleet restaureren van een oldtimer, we luisteren aandachtig naar uw specifieke eisen. Ons ervaren team staat paraat om u te voorzien van deskundig advies en een duidelijk overzicht van het te verwachten proces.

2: persoonlijk advies en offerte

Na de inventarisatie ontvangt u van ons een persoonlijk advies op maat. Hierbij nemen we niet alleen de benodigde behandelingen en technieken in overweging, maar ook uw budget en tijdslijnen. Transparantie staat centraal, en we streven ernaar alle aspecten van het proces helder te communiceren. U ontvangt een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn.

3: uitvoering van de opdracht

Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan we over tot de uitvoering van het project. Onze hooggekwalificeerde vakmensen zetten zich in voor het leveren van uitzonderlijke resultaten. Van het zorgvuldig voorbereiden van de oppervlakken tot het nauwkeurig aanbrengen van coatings en lakken, elke stap wordt met vakmanschap uitgevoerd. Gedurende dit proces houden we u op de hoogte van de voortgang, zodat u vol vertrouwen de ontwikkelingen kunt volgen.

4: kwaliteitscontrole en levering

Bij Roeffen Repaint staat kwaliteit hoog in het vaandel. Na de voltooiing van het project voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat aan al uw verwachtingen is voldaan. Pas nadat we ervan overtuigd zijn dat het resultaat aan onze hoge standaarden voldoet, leveren we het eindproduct aan u. U kunt rekenen op een zorgvuldige en tijdige levering, waarbij uw tevredenheid ons ultieme doel is.