SPUITEN

spuitwerk voor diverse toepassingen

Bij Roeffen Repaint bent u verzekerd van hoogwaardig spuitwerk voor een breed scala aan objecten. Onze twee ruime spuitcabines, met afmetingen van 18 x 6 x 4.5 m en 12 x 6 x 4.5 m, bieden vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om imposante vrachtwagens, trailers, oldtimers, boten, machines en meubels, wij leveren vakkundig spuitwerk dat aan al uw eisen voldoet.

DIVERSE VERFTECHNIEKEN EN VERFSYSTEMEN

Afhankelijk van het object en uw specifieke eisen bieden wij een scala aan verfsystemen voor optimale resultaten. Wij maken gebruik van diverse geavanceerde technieken waaronder: Conventioneel Spuiten: Voor een traditionele en gelijkmatige verflaag. Airless Spuiten (tot 200 BAR): Ideaal voor grote objecten en efficiënte verfapplicatie. Elektrostatisch Spuiten: Zorgt voor een gelijkmatige dekking en minder verlies van verf

 

diverse verftechnieken en verfsystemen

Afhankelijk van het object en uw specifieke eisen bieden wij een breed scala aan verfsystemen voor optimale resultaten. Wij maken gebruik van diverse geavanceerde technieken waaronder: conventioneel spuiten, voor een traditionele en gelijkmatige verflaag. Airless spuiten (tot 200 BAR) ideaal voor grote objecten en efficiënte verfapplicatie. Elektrostatisch spuiten: zorgt voor een gelijkmatige dekking en minder verlies van verf.

OPHAAL SERVICE

Is demontage of transport niet mogelijk? Geen stress, wij beschikken over de juiste middelen om uw objecten op locatie op te komen halen. Wij nemen uw objecten mee op transport en demonteren deze in onze eigen werkplaats. Vervolgens gaan wij aan de slag. Na afronding leveren wij indien wenselijk uw objecten weer op locatie bij u af. Zo bent u volleidg ontzorgt en kunt u direct genieten van het resultaat.