OVER ROEFFEN REPAINT

moderner en duurzamer

Al meer dan 35 jaar staat Roeffen Repaint bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. In 2021 nam Jeroen Roeffen het roer over van zijn vader en oom, gerenommeerde restaurateurs en schadeherstellers die het bedrijf met passie leidde. Jeroen, als tweede generatie van dit familiebedrijf, zet de erfenis voort met vastberadenheid en een visie op duurzaamheid en modernisering. De wortels van ons bedrijf reiken diep in de expertise van restauratie en schadeherstel, een erfenis die Jeroen met trots draagt. Het behoud van ambachtelijke kwaliteit is voor ons essentieel, maar we kijken ook vooruit. Als modern bedrijf omarmen we duurzame oplossingen zoals de installatie van zonnepanelen op ons dak als een stap naar een groenere toekomst.

innovatie en techniek

Jeroen Roeffen is vastbesloten om de positie van Roeffen Repaint als een toonaangevende speler in de industrie te verstevigen. Met een scherp oog voor innovatie verkennen we voortdurend nieuwe technologieën en methoden om aan de evoluerende behoeften van onze klanten te voldoen. Bij Roeffen Repaint geloven we in een perfecte mix van traditie en vooruitgang. Ons team van vakmensen deelt een passie voor het leveren van hoogwaardige diensten. Onze moderniseringsinitiatieven, waaronder duurzaamheidsmaatregelen, weerspiegelen onze toewijding aan een verantwoordelijke bedrijfsvoering.

spuiten, stralen, restaureren en schade herstellen

In elke verfbeurt, restauratie en schadeherstelproject streven we naar niets minder dan excellentie. Roeffen Repaint is meer dan een bedrijf; het is een voortzetting van een rijke traditie, nu gedreven door de visie van de tweede generatie, Jeroen Roeffen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waarin vakmanschap, klanttevredenheid en milieubewustzijn hand in hand gaan.